Retele VPN pentru firme

AGV-IT Services vine in ajutorul tau cu solutii VPN de inalta calitate pentru afacerea ta , ca tu sa iti poti transfera datele online in conditii de securitate maxima si la viteze foarte mari.

Iti oferim cea mai stabila retea si infrastructura VPN proprie special proiectate pentru firme. Experienta nosastra in domeniul retelisticii va va asigura una dintre cele mai sigure retele VPN de inalta securitate .

Rolul si utilitatea acestei retele?

In primul rand am putea spune ca este cea mai importanta retea securizata atunci cand se doreste interconectarea mai multor sedii de firma printr-o retea securizata proprie la distanta, de mare viteza , atunci cand nu doresti sa trimiti in mod repetat o gramada de emailuri pentru a transfera fisiere , pentru a nu te incurca cu diverse solutii de bussines pe care niciodata nu le-ai inteles si nu le vei putea intelege scopul si pe care nu vei sti niciodata pentru ce platesti atat de multi bani.

Securitate Sporita

O rețea VPN bine proiectată poate aduce multe avantaje unei companii.

 

 • Creșteți productivitatea utilizatorilor permițându-le un acces sigur la resursele rețelei, indiferent de localizarea lor geografică.
 • Doriți să reduceți cheltuielile aferente sediilor, cerând utilizatorilor să lucreze acasă trei zile pe săptămână? Lucrând acasă, utilizatorii casnici au, de obicei, o productivitate mai mare și sunt mai puțin stresați

Capacitatea de gestionare

Capacitatea de gestionare a unei rețele VPN se referă la efortul necesar pentru a întreține cu succes conectivitatea stabilită a rețelei. Indiferent ca afacerea dumneavoastra se dezvolta, noi vom putea face fata oricarei solicitari in a mari numarul de utilizatori care pot accesa aceasta retea , fara a afecta in vreun fel performantele acestei retea.

Scalabilitatea

Pe măsură ce afacerea unei companii se dezvoltă, adesea se dezvoltă și cerințele acesteia pentru tehnica de calcul. Pentru a extinde infrastructura VPN rapid și cu costuri reduse, este important să alegeți o soluție care ia în considerare scalabilitatea. Ceea ce își dorește mai puțin un manager IT este să fie nevoit să o ia de la început și să înlocuiască infrastructura VPN din cauza unei limitări în potențialul de dezvoltare al acesteia. Apeland la serviciul nostru nu veti mai avea aceasta grija .

Va vom prezenta cateva situatii in care compania dumneavoastra poate avea nevoie de una dintre tipologiile de retea VPN prezentate in exemplele de jos.

TIpuri si solutii VPN oferite de catre noi

VPN Client-Firma

Permit fiecărui utilizator să se conecteze în mod partajat la un sediu central prin Internet sau alt serviciu public de rețea. Acest tip de rețea VPN este o conexiune utilizator retea locala care permite angajaților o conectare din afară la rețeaua locala a companiei. Sistemele angajaților deseori pot folosi o aplicatie software client VPN specială, care permite o legătură sigură între ei și rețeaua locala a companiei.
 • Securitate Sporita
 • Mobilitate
 • Compatibila cu mai multe dispozitive
Solicitare Oferta

VPN intre unul sau mai multe sedii de firma

Sunt folosite pentru a extinde rețeaua Locala a companiei în alte clădiri și locații, prin utilizarea unui echipament dedicat, astfel încât angajații din aceste locații aflate la distanță să poată utiliza aceleași servicii de rețea. Aceste tipuri de rețele VPN vor fi conectate intre ele în permanență.
 • Securitate Sporita
 • Optimizata pentru Trafic Mare de date
 • Viteze Mari de transfer intre retele
Solicitare Oferta

VPN Intre Sedii de firma cu posibilitate de acces din exterior (VPN Extra)

Permit conexiuni sigure cu partenerii de afaceri, furnizorii și clienții, în scopul comerțului electronic. Rețelele VPN extra sunt o extindere a rețelelor VPN intre firme  prin adăugarea unor sisteme firewall de protejare a rețelei interne
 • Securitate Sporita
 • Optimizata pentru Trafic Mare de date
 • Viteze Mari de transfer intre retele
 • Sistem de Rutare Avansat
Solicitare Oferta